Plánované akce

Výlet: Drahaňské údolí s ČAVO

nahrávám mapu....

Datum / čas
Datum - 29. února 2020
9:30 - 14:30

Místo konání
Obchodní dům Visla, Sídliště Bohnice (místo srazu)

Kategorie


Poslední únorový den, 29. 2. 2020, vyrážíme na nordic walking výlet z Bohnic do Přírodního parku Drahaň-Troja! Část vstupného věnuji České asociaci pro vzácná onemocnění. Lenka Křivánková, Nezrezneme.cz

V roce 2020 nám vesmír daroval jeden den navíc. Jak jej využijeme? K pohybu, setkání s přáteli a poznávání krásných míst!

29. února se vypravíme do Drahaňského údolí, části Přírodní památky Drahaň-Troja. Kromě toho, že v tento den oslavíme jmeniny hrdiny Horymíra, připomeneme si rovněž Mezinárodní den boje proti vzácným chorobám.

Rozhodla jsem se, že symbolických 29 % z vybraných účastnických poplatků převedu na konto České asociace pro vzácná onemocnění.

Podrobnosti zveřejním brzy tady na webu, v události na Facebooku a rozešlu ve zpravodaji.

Zájemce prosím o registraci ve formuláři níže. Hole na nordic walking vám ráda zapůjčím zdarma – uveďte prosím v přihlášce.

Přiložený letáček sdílejte ve vašem okolí, budu ráda, když se dostane k těm, které osloví. Po kliknutí se otevře v původní velikosti, můžete si jej uložit a předat dále. Můžete si stáhnout i letáček v pdf.

Cena: 250 Kč / 200 Kč při použití permanentky s příspěvkem zdravotních pojišťoven.

Účast je na vlastní zodpovědnost. Akce se koná za každého počasí. Čas ukončení je orientační.

Těším se na vás!
Vaše instruktorka Lenka


Hlásím se!

kód akce: Drahanske-udoli-290220


    beru si vlastníneberu sipotřebuji zapůjčit (níže uvádím svou výšku)

    já sám/samas partnerems dítětems více dětmise psem

    souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a informací o pořádaných akcích a se zpracováním osobních údajů dle Zásady ochrany osobních údajů. Odhlásit se mohu kdykoliv. 

    Pokud vám do dvou dnů od přihlášení nepřijde odpověď, mohlo dojít k selhání přihlašovacího formuláře. Napište mi prosím na info@nezrezneme.cz. Děkuji.

    Na Facebook dávám novinky, fotky z akcí i inspiraci z vlastních tras. Sledujete nás? 🙂