Plánované akce

Výlet s nordic walking: Skanzen pro netopýry, Solvayovy lomy

nahrávám mapu....

Datum / čas
Datum - 11. května 2019
10:00 - 16:00

Místo konání
Husův balvan, Husovo nám., Loděnice u Berouna (místo srazu)

Kategorie


Poznejte s námi Solvayovy lomy netradičně!

Sraz: Loděnice u Berouna, na náměstí u Husova balvanu mezi 10:00 a 10:15.

Trasa: pěšky přes Černidla nahoru ke Špičatému vrchu a pak k lomům. Vezměte si hůlky, děti, psy… Část cesty vede do kopce, počítejte s tím.

Cena za rodinu 200 Kč (nezahrnuje vstup do skanzenu). Platba v hotovosti na srazu. Účast je na vlastní zodpovědnost. V případě trvalého deště se akce ruší. Uvedený konec je orientační, záleží jen na vás, jak dlouho se budete chtít ve skanzenu zdržet. Po cestě si zacvičíme 🙂

Na co se můžete těšit ve skanzenu?
V sobotu 11.5. 2019 se bude konat tradiční akce, kterou si již pár let dovolujeme nazvat “Skanzen pro netopýry”. Od 11 hodin až do odpoledne si můžete popovídat s odborníky z České společnosti pro ochranu netopýrů. Ke spatření budou i živí ochočení netopýři. Přítomna bude také netopýří dílnička pro děti, netopýří poradna a výstava fotografií o netopýrech. Společně s tím samozřejmě běžný návštěvnický provoz muzea a jízdy úzkorozchodné železnice.
(text převzat z FB Solvayovy Lomy)

Cesta do Loděnice:

  • autem: z Prahy/Plzně po D5, exit 10, případně po “staré” silnici 605. Doporučuji navigaci Waze, zohledňuje aktuální dopravní omezení a případné překážky na cestě (nehoda, kolona). Parkovat možno přímo na náměstí.
  • autobusem: od Prahy: ze Zličína jezdí pravidelné spoje C20 a 380 do zastávky Loděnice.Váš spoj: 380 ze stanoviště 9, odjezd 9:35, příjezd do Loděnice v 10:01. Cena 32 Kč.
  • vlakem: z Prahy-Smíchov jezdí pravidelné spoje v rámci PID. Váš vlak: Os 19906, odjezd 8:46, příjezd do Loděnice v 9:23. Cena 45 Kč.

Těším se na společné zážitky!

Lenka


Hlásím se!

kód akce: Vylet-netopyri-110519
V poznámce prosím uveďte, jak se do Loděnice dopravíte. Děkuji.


    beru si vlastníneberu sipotřebuji zapůjčit (níže uvádím svou výšku)

    já sám/samas partnerems dítětems více dětmise psem

    souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a informací o pořádaných akcích a se zpracováním osobních údajů dle Zásady ochrany osobních údajů. Odhlásit se mohu kdykoliv. 

    Pokud vám do dvou dnů od přihlášení nepřijde odpověď, mohlo dojít k selhání přihlašovacího formuláře. Napište mi prosím na info@nezrezneme.cz. Děkuji.

    Jsme v kontaktu i na Facebooku? Tam dávám novinky, fotky z akcí i inspiraci z vlastních tras.